täitsa (novembri) lõpp

taavi kirjutas on Wednesday Nov 30, 2011 rubriigis päevikud, taavi, videod

fotograaf: Jaan Raivet

Oleme jälle Ristnas : ) Korra, kui jälle maailma äärekivini veivasin, tuli sinna nii äge sett sisse, et ma ei julenudki ringi keerata ja põgenesin hoopis madalamasse vette kivide taha varjule. Tõepoolest – tavaliselt on seal ringikeeramiskohas sile vesi. Ja korra pidin jälle kamadest ilma jääma. Kinnastega sõitmine ei ole ikka kõige mõnusam : ))

Detsember hakkab vist pisitasa kätte jõudma, sest vees käisime täna ainult kolmekesi – Robi ja Jaaniga. Maru hea oli. Tulge teised ka.

surfikoht: Ristna

kadripäev Hiiumaal…

taavi kirjutas on Saturday Nov 26, 2011 rubriigis päevikud, taavi, videod

… oli mõnus.

surfikoht: Ristna

Goya, Quatro ja MFC peakorter Hawaiil

taavi kirjutas on Monday Nov 21, 2011 rubriigis surfikohad, uudised, videod

Mõnus ülevaade Goya/Quatro/MFC peakorterist ja inimestest seal sees. See eraldi ruum, kus nad JP ja Starboardi kleepse hoiavad, oli päris lustakas. Ja järgmises osas näidatakse ehk Quatro/Goya kontorit ka : )

surfikoht: Quatro International, Goya Windsurfing

Vääna on imeline

taavi kirjutas on Wednesday Nov 16, 2011 rubriigis päevikud, taavi, videod

Jätsin kuidagi kaamera koju, aga Väänas, seal vasakul, päris Türisalu panga all, olid täna umbes sellised lained. Vesi on ka veel mõnna. Ja hea et vähemalt Tallinna kandi rahvas veel sõitmas käib – siin Tartus on vist jää juba peal? Küsida ja kedagi kaasa kutsuda ka õieti ei julge enam : )

surfikoht: Ali Baba

isadepäevapidustused

taavi kirjutas on Tuesday Nov 15, 2011 rubriigis päevikud, taavi, videod

Käisime jälle Hiiumaal. Kuna laineid eriti ei olnud, siis pikast videost te seekord pääsete : ) Marudalt tahaks veel vette.

See videojupp on hea näide sellest, kui täpset ajastust on aerial off the lip-i tegemiseks vaja. Kui kasvõi napi poole meetri või meetriga mööda paned, ei tule midagi välja.

surfikoht: Ristna

ehh, kas pole ilus?

taavi kirjutas on Tuesday Nov 15, 2011 rubriigis videod

surfikoht: Hookipa

lauad otsas? purjed otsas?

taavi kirjutas on Wednesday Nov 9, 2011 rubriigis reklaamid, uudised, videod

See video küll alles äsja mängis maui.ee lehel, aga säärast pühendumist pole sugugi paha uuesti vaadata. Seda enam, et Graham Ezzy – sama vennike kes seal sõidab – kirjutas just mõnusa loo sellest, kuidas ta mitte kõige paremad emotsioonid endast “välja veivab”.

Kui sul peaksid ka lauad/purjed otsas olema, siis ehk leiad Quatro ja Goya lehtedelt midagi sobivat?

Oma soovid saada ikka aadressil taavi@maui.ee

surfikoht: Baja California

üllatus: eridisainiga Quatro Freestylewave 95

taavi kirjutas on Saturday Nov 5, 2011 rubriigis reklaamid, uudised

Peagi saabuvad paar “eridisainiga” 95 liitrist Quatro Freestylewave lauda, mis tänu oma unikaalsele väljanägemisele on imeliselt odavad, kuna Cobra lauatehas ajas laudade graafika üsna mõnusalt sassi ja soovib nüüd oma viperuse heastada. Huvi korral, kui selline rahulik disain ei hirmuta, kirjuta palun taavi@maui.ee

Quatro lehelt saad vaadata kuidas need lauad tegelikult välja peaksid nägema. Sealt leiad ka mõõdud, muud andmed ja kiidujutud: Quatro Freestylewave 95